Policia, njësitet e trafikut rajonal në Gjilan të përkushtuar në kontrolle ndaj mjeteve të rënda

Policia, njësitet e trafikut rajonal në Gjilan të përkushtuar në kontrolle ndaj mjeteve të rënda

Vazhdon ndërmarrja e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.

Sot policia e  Kosovës, njësitet e trafiku gjatë kontrollit kanë ndalur mjetin makinë e rëndë  (ekskavator) në aksin rrugor Gjilan -Kamenicë i cili lëvizte pa sinjalizim përkatës dhe pa përcjellje, dhe direkt rrezikonte pjesëmarrësit tjerë në trafik.

Ndaj vozitësit është shqiptuar fletëparaqitje përkatëse dhe i njëjti është urdhëruar që mos të qarkulloj pa përcjellje që është e rregulluar me ligj për mjetet  të tilla. /2LONLINE.com/

KOMENTE