Policia në takim me Këshilli Lokal për Siguri Publike të lagjes “Avdulla Presheva”

Policia në takim me Këshilli Lokal për Siguri Publike të lagjes “Avdulla Presheva”

Në Stacionin Policor në Gjilan është mbajtur takimi i rregullt me Këshillin Lokal për Siguri Publike (KLSP), të lagjes “Avdulla Presheva” të Gjilanit.

Përveç anëtarëve dhe udhëheqësve te KLSP-së, në ketë takim, kane marre pjesë edhe Komandanti i Stacionit Policor te Gjilanit, Major Alban Ramushi, dhe Udhëheqësi i Sektorit “Policia në Bashkësi”, rreshtere Sadete Sadiku.

Në këtë takim, u diskutuan shume çështje që kanë të bëjnë me preokupimet dhe problemet e përditshme me të cilat ballafaqohet komuniteti në Lagjen “Avdulla Presheva” këtu në Gjilan.

Po ashtu u diskutua edhe gjendja e sigurisë, bashkëpunimi në mes banorëve, forumeve të sigurisë, në relacion me Policinë e Kosovës, me theks të veçantë gjatë këtij sezoni veror.

Anëtarët e KLSP-së, falënderuan Policinë e Kosovës për përkrahje dhe bashkëpunim, ku u potencua se gjendja e sigurisë është e kënaqeshme, duke kërkuar prezencë me të madhe dhe përkrahje.
Komandanti i Stacionit, major Alban Ramushi, prezantoi para të pranishmeve të arriturat policore për këtë periudhë të vitit, po ashtu prezantoi projektet rreth vetëdijesimit për parandalimin e zjarreve, sjelljet nëpër ahengje duke mos gjuajtur me armë, të “festohet me zemër e jo me armë” si dhe shprehu gatishmërinë e tije dhe stacionit policor, që çdo herë do të jetë përkrahë kërkesave të qytetarvëe.

“Te gjithë të pranishmit u pajtuan që të vazhdojnë bashkëpunimin, duke pesë për bazë përmirësimin e kushteve jetësore. Policia e Kosovës është e përkushtuar për krijimi i një ambienti te qete e te sigurte për banoret e Gjilanit”, ka bërë me dije, Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan.

KOMENTE