Policia në Gjilan e përkushtuar në zbatim te masave sipas Ligjit anti COVID (foto)

Policia në Gjilan e përkushtuar në zbatim te masave sipas Ligjit anti COVID (foto)

Drejtoria Rajonale e  Policisë në Gjilan , me angazhime të shtuara  është duke vazhduar zbatimin  dhe implementimin e masave kundër Covid-19.

Në kuadër të zbatimit dhe implementimit të masave  kundër Covid-19, zyrtarët policorë të Drejtorisë Rajonale në Gjilan në të gjitha nivelet , janë të angazhuar në monitorimin e personave të cilët nuk po e zbatojnë masën e “vetzolimit”, por edhe veprime dhe kontrolle të shtuara në lokale hoteliere, sheshe, qendra tregtare etj.

Qytetarët e Gjilanit dhe subjektet afariste në masë të madhe po u përmbahen masave të Qeverisë.

Qëllimi i Policisë së Kosovës është të preventojnë sa të jetë e mundur në parandalimin e përhapjes së pandemisë duke respektuar masat e enteve të shëndetësisë. /2LONLINE.com/

KOMENTE