Policia: Mos dalin pa pajisje dimërore

Policia: Mos dalin pa pajisje dimërore

Policia e Kosovës, u ka bërë apel të gjithë qytetarëve që dalin në rrugë me automjete të kenë kujdese dhe të jenë të mos dalin pa pajisje dimërore.

Jeton Rexhepi nga Policia e Kosovës, sot për Emisionin e Mëngjesit të Radio Televizionin e Kosovës (RTK), ka deklaruar se nga të reshurat janë krijuar probleme në komunikacion.

“Gjatë 24 orëve kemi pasur 27 aksidente me lëndime të lehta dhe mbi 100 aksidente të tjera. Përpos rrugës nga Prizreni në Prevallë, të tjerat janë të kalueshme, por më vështirësi. Nga informata që i kemi ka rrugë që janë të mbuluara me borë dhe ekipet janë duke e kryer punën e tyre”, ka thënë ai.

KOMENTE