Policia kapi të dyshuarin që vodhi 16 mijë dinarë në kishën e Bujanocitfotoilustrim

Policia kapi të dyshuarin që vodhi 16 mijë dinarë në kishën e Bujanocit

Pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Vrajë kanë kapur në flagrancë personin 30 vjeçar që ka vjedhur një shumë prej 16 mijë dinarëve në kishën e Bujanocit, njofton policia, transmeton Titulli.com.

Sipas të njëjtit njoftim i arrestuari pas ka marrë parat në kishë ka tentuar të ik por policia e ka kapur në afërsi të kishës dhe ju kanë gjetur të hollat e vjedhuar.

Prokuroria themelore në Vrajë në bazë të dyshimit ka ngritur padi gjyqësore për vepër penale.
BURIMI: Titulli.com

KOMENTE