Policia gjobitë 779 qytetarë që nuk respektuan masat anti-Covid

Policia gjobitë 779 qytetarë që nuk respektuan masat anti-Covid

Referuar raportit policor për 24 orët e fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 779 tiketa për të gjithë ata qytetarë që nuk i kanë respektuar masat anti-Covid, të cilat janë vendosur për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, tranameton Portlai 2lONLINE.com.

Përndryshe, aktualisht në vendin tonë  janë 13 mijë e 804 raste aktive me COVID-19.  Deri më sot janë 1 mijë e 872 raste të vdekjes.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përsërit thirrjen për zbatimin e të gjitha masave të përgjithshme dhe specifike për mbrojtjen nga pandemia COVID-19. /2LONLINE.com/

KOMENTE