Policia e Kosovës gjatë kontrollit ka ndaluar një traktor i cili transportonte dru pa dokumente valide

Policia e Kosovës gjatë kontrollit ka ndaluar një traktor i cili transportonte dru pa dokumente valide

Policia e Kosovës në Kamenicë  gjatë patrullimit rutinë ka ndalur një traktor pa tabela regjistrimi, ku gjatë kontrollit kanë parë se i dyshimti nuk posedonte asnjë dokument valid dhe drutë i transportonte jashtëligjshëm.

Është lajmëruar autoriteti pyjor dhe janë marrë me rastin.

Të dyshimtit i është konfiskuar mjeti i transportit dhe drutë dhe lënda procedohet në Gjykatë. /2LONLINE.com/

KOMENTE