Policia e Kosovës: Duke i respektuar masat anti COVID ruajmë shëndetin publik

Policia e Kosovës: Duke i respektuar masat anti COVID ruajmë shëndetin publik

“Policia e Kosovës me njësitet e saja në terren dhe me institucionet tjera po bëjnë përpjekje në parandalimin e përhapjes së pandemisë, në mënyrë që të gjithë ne ti kthehemi normalitetit sa më parë”, thuhet në një njoftim të policisë.

“Kjo është e mundur vetëm nëse të gjithë së bashku i orientojmë objektivat tona në arritjen e qëllimit të përbashkët, respektimi i masave; mbajtja e higjienës, mbajtja e distancës fizike dhe bartja e maskës”, thuhet në njoftim. /2LONLINE.com/

KOMENTE