Policia dorëlirë, brenda javës shqipton 1495 gjoba!fotoilustrim

Policia dorëlirë, brenda javës shqipton 1495 gjoba!

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave (09 maj–15 maj), në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 26 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 1495 tiketa gjobitëse.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 26 aksidente trafiku, nga të cilat 12 me lëndime në njerëz, 14 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 1495 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe janë regjistruar 39 incidente dhe janë arrestuar 27 perosna.

KOMENTE