Policia: 1 mijë e 298 gjoba trafiku brenda 24 orëve të fundit

Policia: 1 mijë e 298 gjoba trafiku brenda 24 orëve të fundit

Duke iu referuar statistikave policore brenda 24 orëve, në tërë territorin e vendit janë shqiptuar 1 mijë e 298 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin, ndërsa 117 në bazë të ligjit COVID-19.

Policia e Kosovës ka bërë me dije se brenda 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 92 aksidente trafiku, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Sipas policisë, 30 prej tyre kanë qenë me lëndime dhe 62 me dëme materiale, por pa të lënduar.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe kohore janë arrestuar 11 persona, 8 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 1 në vuajtje të dënimit. /2LONLINE.com/

KOMENTE