Po vazhdojnë punimet në rregullimin e argjinaturave në lumin “Morava e Binçës”

Po vazhdojnë punimet në rregullimin e argjinaturave në lumin “Morava e Binçës”

Kryetari i komunës së Vitisë së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar  punimet që po zhvillohen në rregullimin, hapjen dhe pastrimin e argjinaturave të lumit “Morava e Binçës” në këtë komunë.

Perndryshe punime e tilla janë mirëpritur nga qytetarët, në veçanti nga fermerët shkaku i mbrojtjës së parcelave bujqësore.

Kreu i kësaj komune, Sokol Haliti tha se kjo komunë ka kthyer lumin Morava e Binçës në prioritet duke e rregulluar atë me qëllim të parandalimit të vërshimeve. /2LONLINE.com/

KOMENTE