Po vazhdojnë punimet në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Viti-Pozheran

Po vazhdojnë punimet në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Viti-Pozheran

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar sot vendpunimet ku po kryhen punimet në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Pozheran- Viti.

Përndryshe ndërtimi i këtij trotuari është mirëpritur nga banorët pasi që ndikon pozitivisht në sigurinë e pjesëmarrësve në trafik, në veçanti të këmbësorëve.

KOMENTE