Po restaurohet objekti që do të shndërrohet në muze

Po restaurohet objekti që do të shndërrohet në muze

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Milot Lala, Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport, kanë parë nga afër punimet në restaurimin e objektit në qytetin e Vitisë që do të shndërrohet në muze komunal.

Punimet në restaurimin e këtij objekti po bëhen në kuadër të bashkëpunimit të Komuna e Vitisë dhe Fondacionit Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij CHwB, në kuadër të projektit “ Cultural cross-border exchange initiative (MAKS FORUM) të financuar nga fondet e Bashkimit Evropian.

Punimet në restaurimit e objektit po bëhen me bashkë participit të komunës së Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij CHwB. /2LONLINE.com/

KOMENTE