Po punohet në ndërtimin e trotuarit në Ramjan

Po punohet në ndërtimin e trotuarit në Ramjan

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar fshatin Ramjan.

Aty nga afër ata kanë parë punimet në ndërtimin e trotuarit në këtë fshat.

Përndryshe banorët e Ramjanit kanë potencuar se ndërtimi i trotuarit rritë sigurinë e qytetarëve në trafik në veçanti të këmbësorëve. /2LONLINE.com/

KOMENTE