Pjesët e trupit që kërkojnë më shumë kujdes

Pjesët e trupit që kërkojnë më shumë kujdes

Janë disa pjesë të trupit tonë të cilat sado të kujdesemi tregojnë që jemi duke u rritur ose duke u plakur më shpejtë se disa të tjera.

Shkaqet mund te jenë të ndryshme pasi varen nga secili prej nesh. Disa nga arsyet që mund t’i mësoni për tu kujdesur më shumë janë më poshtë:

Duart

Meqë duart tona janë vazhdimisht nën ekspozimin e diellit, madje edhe në dimër, ato janë ndër pjesët e trupit ku rrudhat shfaqen më shpejt. Aplikoni krem ​​kundër pjekjes. Lëkura e duarve është e hollë, ndaj aplikimi i kremrave është mënyra më e mirë për t’i mbrojtur.

Fytyra

Në të vërtetë, edhe individët 25 vjeç mund të kenë disa shenja rrudhash të lehta në ballë apo rreth syve. Për fat të keq, dielli mund të shkaktojë probleme shtesë. Aplikoni kremra kundër diellit dhe plakjes çdo ditë. Nevojitet larja e fytyrës rregullisht.

Qafa dhe gjoksi

Një fill i hollë i ndan nga fytyra, megjithatë shpesh ju harroni t’i ushqeni ato. Kjo lëkurë e hollë është jashtëzakonisht delikate ndaj rreze ultravjollcë dhe kështu krijohen lehtësisht rrudha në këto zona.

KOMENTE