Pira e Aliu vizituan Komunën Kriva Palanka të Maqedonisë

Pira e Aliu vizituan Komunën Kriva Palanka të Maqedonisë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar Komunën e Kriva Palankës së Maqednonisë dhe atë me ftesën e përfaqësuesve të kësaj komune.

Ata gjatë vizitës së tyre janë takuar me përfaqësues të komunave të ndryshme por edhe me Euroambasadori, Samuel Zhbogar.

Përndryshe Komuna e Vitisë është në partneritet me Komunën e Kriva Palankës së Maqedonisë dhe atë në kuadër të projektit Ndërkufitar “Turizimi pa kufij”.

Gjithashtu pasi që Komuna e Kriva Palankës ka shënuar 74 vjetorin e çlirimit ata kanë ju janë bashkangjitur edhe homazheve që janë bërë.

KOMENTE