PINT-at lansojnë këngën e re “Private”

PINT-at lansojnë këngën e re “Private”

Sezona e verës shquhet për prurje të shumta muzikore. Edhe anëtarët e label-it PINT kanë publikuar projektin më të ri muzikor.

Semiautomvtic, Lyrical Son dhe Mc Kresha sollën këngën me titull “Private” të lansuar tashmë edhe në kanalin Youtube.

Kënga shoqërohet me një videoklip modest dhe klasik, ku përgjatë gjithë videos transmetohet tekstin i këngës.

KOMENTE