Piloti i parë shqiptar në Formula 3

Piloti i parë shqiptar në Formula 3

Piloti, Lirim Zendeli do të garoj këtë sezon në Formula 3 me kompaninë e Sauber Motosport.

Zendeli me këtë sport ka filluar të merret që nga viti 2010, derisa më parë ka lënë mbrapa edhe djalin e legjendës Michael Schumacher, Mick.

Formula 3 është kompeticioni i tretë më i rëndësishëm pas Formula 1 dhe GP2.

Ai është 20 vjeçar dhe është lindur në Gjermani, mirëpo e flet shumë mirë gjuhën Shqipe dhe ndjehet shumë krenar me prejardhjen e prindërve të tij.

KOMENTE