Pika e Zhegrës e gatshme për fitoren e madhe

Pika e Zhegrës e gatshme për fitoren e madhe

“Kryetarja e Qendrës, Besa Baftiu, dhe kryetari i ardhshëm i Gjilanit, Sami Kurteshi, kanë takuar strukturat e Lëvizjes Vetëvendosje në Zhegër, nga ku kanë marrë sigurinë se fitorja më 22 tetor është e pashmangshme”, thuhet në komunikatë.

Pika e Zhegrës ka siguruar kryetarin Kurteshi se Zhegra ka vendosur të mbështes atë, për t’i hapë kështu rrugë një epoke të re të zhvillimit të komunës e fshatit në veçanti. Ndërsa, mbështetje drejt Asamblesë komunale ka marrë kandidati nga kjo pikë, sociologu dhe politologu Xhelal Hajrullahu.

Sponsorizuar nga Vetëvendosje

KOMENTE