Pezullohet puna në QMF-Qendër, tre punëtorë rezultojnë pozitiv me COVID-19

Pezullohet puna në QMF-Qendër, tre punëtorë rezultojnë pozitiv me COVID-19

Komuna e Kamenicës ka njoftuar qytetarët e saj se pezullohet përkohësisht puna në QMF-Qendër (tek Kisha) në Kamenicë.

“Pezullimi i punës është bërë për shkak se tre punëtorë në këtë QMF kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe stafi tjetër pritet të testohet gjatë ditës”, thuhet në njoftim, transmeton 2LONLINE.com.

Udhëzohen të gjithë pacientët e kësaj QMF që vizitat mjekësore t’i realizojnë në QKMF-Kamenicë. /2LONLINE.com/

KOMENTE