Pesë efektet e mahnitshme të verës në shëndetin tuaj

Pesë efektet e mahnitshme të verës në shëndetin tuaj

Vera e kuqe ka më tepër benefite se sa thjesht energji më tepër në një natë të së premtes mbrëma.

Ajo përmban antioksidantë të cilët ulin rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare. Më poshtë ju zbulojmë disa benefite që ndoshta nuk i keni dëgjuar më parë sipas ‘Cosmopolitan’:

1-Parandalon kavitetet e dhëmbëve. Ajo vret bakteret që shkaktojnë këto kavitete.

2-Mban alergjitë dhe simptomat e astmës nën kontroll.

3-Parandalon sëmundjen e Alzaimer dhe Parkinson.

4-Redukton rrezikun e depresionit.

5-Të ndihmon për të mbajtur nën kontroll sasinë e sheqerit në gjak në rast se keni diabet të tipit të dytë.

KOMENTE