Përzgjedhësi i Kosovës U-21 publikon listën e futbollistëve

Përzgjedhësi i Kosovës U-21 publikon listën e futbollistëve

Përzgjedhësi i Kosovës U-21, Rafet Prekazi, e ka publikuar listën për ndeshjen me Shqipërinë. Ndeshja do të zhvillohet në Elbasan me 15 tetor.

Në portë janë ftuat të gjithë portierët nga kampionati vendas. Në listë spikasin edhe dyshja në super formë  Ballkanit, Blendi Baftiu dhe Arbër Hoxha.

Në vijën e sulmit është Mirlind Daku që ka kaluar këtë verë të Kukësi.

KOMENTE