Përmirësoni tretjen me vaj ulliri

Përmirësoni tretjen me vaj ulliri

Problemet me stomakun , fryrja apo dhimbja e bakut janë simptoma që ju ndikojnë jetën e përditëshme.

Këto probleme shfaqen kryesisht kur vuani nga sëmundje që lidhen me sistemin tretës apo hani shumë ushqime të thata që përmbajnë shumë sheqer.

Një regjim ushqimor i varfër në ujë dhe fibra do t’ju shkaktojnë vështirësi në funksionimin normal të sistemit tretës. Një ndër zgjidhjet më të shpejta dhe të shëndetëshme me të cilën mund të kuroni këtë problem është kura me vaji ulliri.

Vaji i ullirit ndihmon në tretje dhe funksionon si kurë kryesisht për sheqtësimet e stomakut dhe zorrës së trashë.Sugjerohen 4 kombinime të thjeshta të cilat do t’ju ndihmojnë të evitoni problemet me tretjen dhe ndjesinë e fryrjen e barkut.

KOMENTE