Përmes bankomatit deponohet një kartëmonedhë 50€, dyshohet të jetë false

Përmes bankomatit deponohet një kartëmonedhë 50€, dyshohet të jetë false

Autoritetet policore kanë bërë me dije se ankuesi, menaxher i një filiali të bankës, në rrugën “Mulla Idrizi”në, Gjilan, ka raportuar se përmes bankomatit në atë filial një personi i panjohur kishte deponuar një shumë të parave, ku një kartëmonedhë prej 50€ dyshohet se është e falsifikuar.

Njësiti policor ka iniciuar rastin dhe është marr si dëshmi monedha për ekzaminime të mëtejme.

/fotoilustrim/

KOMENTE