Përlepnicë: Në një pjesë të malit lulëzonte Kanabis Sativa!fotoilustruese

Përlepnicë: Në një pjesë të malit lulëzonte Kanabis Sativa!

Autoritetet policore kanë bërë me dije për një rast të klasifikuar si: “kultivim i bimëve narkotike”.

Sipas raport ditor të policisë, në fshatin Përlepnicë të Gjilanit, në një territor malor, janë gjetur dhe shkatërruar bimë narkotike të llojit Kanabis Sativa.

Rasti është duke u hetuar nga organet kompetente.

KOMENTE