‘Perla e Ballkanit’, një çift turistësh me video magjepsëse nga Shqipëria

‘Perla e Ballkanit’, një çift turistësh me video magjepsëse nga Shqipëria

Turistët që e shohin Shqipërinë si një mundësi të jashtëzakonshme për të kaluar një aventurë të rrallë, kjo për shkak të natyrës  dhe historisë.

Këtë herë ka qenë një çift i huaj që bën udhëtime në të gjithë botën, që ka vënë gishtin në Ballkan dhe ka zgjedhur Shqipërinë përrallore.

Ata kanë bërë një video të kohës që kanë kaluar këtu, duke vizituar Kalanë e Shkodrës, Thethin, Syrin e Kaltër dhe duke shijuar ushqimet e mrekullueshme tradicionale.

Ky nuk është rasti i parë që blogerët zgjedhin Shqipërinë dhe e konsiderojnë këtë vend një cep perfekt të botës i cili nuk është zbuluar akoma.

Për më tepër mund të ndiqni videon në fjalë, që është shpërndarë me mijëra herë dhe ka marrë komente të mrekullueshme.

KOMENTE