Përkujtohet në Smirë ish-deputeti Hysni Salihu

Përkujtohet në Smirë ish-deputeti Hysni Salihu

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, me bashkëpunëtorë, përfaqësues të fshatit Smirë, familjarë e të afërm, i kanë bënë nderime ish-deputetit të Kuvendit të Kosovës, Hysni Salihu, në 22-vjetorin e vdekjes.

Me këtë rast u kujtua me respekt vepra dhe kontributi i tij si anëtarë i legjislativit kosovar në vitet ’90-a, kur u shpall Deklarata Kushtetuese dhe Kushtetuta e Kaçanikut, dy dokumente të rëndësishme që i paraprinë lëvizjeve për pavarësinë dhe lirinë së vendit.

Kryetari Haliti tha se institucionet e ndiejnë obligim respektimin dhe vlerësimin e njerëzve që kanë dhënë kontribut të rëndësishëm për vendin./2LONLINE.com/

KOMENTE