Përkujtohet ish deputeti i Kuvendit të Kosovës Hysni Salihu

Përkujtohet ish deputeti i Kuvendit të Kosovës Hysni Salihu

Në 20 vjetorin e vdekjes së ish deputetit të Kuvendit të Kosovës, Hysni Salihu, përfaqësuesit e Institucioneve Komunale të Vitisë, të përbërë nga kryesuesi i Kuvendit Komunal Naim Pira e zv.kryetari komunës Hasan Aliu, kanë përkujtuar dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varrin e tij në Smirë të Vitisë.

Hysni Salihu, ishte deputet i Kuvendit të Kosovës në nomenklaturën e 2 Korrikut dhe 7 Shatorit të vitit 1990.

KOMENTE