Përkujtohen dëshmorët Jeton e Naser Ramaj

Përkujtohen dëshmorët Jeton e Naser Ramaj

Me rastin e përvjetorit të rënies së dëshmorëve Jeton e Naser Ramaj, institucionet komunale, organizatat e dala nga lufta, përfaqësues të subjekteve politike, etj kanë bërë homazhe tek varret e dy të rënëve në varrezat e dëshmorëve në Viti.

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve u vendosën kurora lulesh. /2LONLINE.com/

KOMENTE