Përfundon takimi në Berlin: Dy mesazhet e kancelares Merkel për Kosovën!

Ka përfunduar takimi mes kancelares Angela Merkel dhe kryeministrit Isa Mustafa, në Berlin, ku u diskutua për marrëdhëniet bilaterale mes dy vendeve, situatën në Kosovë, raportet e Kosovës me BE-në, dhe dialogun Kosovë-Serbi.

Merkel i ka dhënë dy mesazhe të qarta delegacionit kosovar: përkrahjen për dialogun Kosovë-Serbi, si dhe themelimin e Gjykatës Speciale.

“Kancelarja na ka dhënë përkrahje për dialogun dhe themelimin e Gjykatës Speciale”, ka thanë Mustafa, transmeton lajmi.net

“Jemi të interesuar të kemi një përkrahje më të madhe ekonomike prej Gjermanisë”, ka deklaruar kryeministri Mustafa, në konferencën e përbashkët për media.
http://www.telegrafi.com/lajme/perfundon-takimi-ne-berlin-dy-mesazhet-e-kancelares-merkel-per-kosoven-2-66171.html

KOMENTE