Përfundon festivali “Gëzimi Ynë” në Preshevë, ndahen çmimet

Përfundon festivali “Gëzimi Ynë” në Preshevë, ndahen çmimet

Përmbyllet festivali “Gëzimi Ynë” i organizuar në shtëpinë e kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë dhe fëmijët pjesëmarrës prezantuan talentin e tyre në këndim.

Nga juria janë shpallur fituesit, në vendin e parë Vesa Sahiti, në vendin të dytë janë Venisi dhe Yllka Dema kurse fitues të vendit të tretë janë Bona Boriçi dhe Erijona Zeneli, ndërsa janë ndarë 13 çmime gjithsej.

Anëtarët e jurisë profesionale ishin Anita Hoxha – Tiranë , Besarta Murtezani- Tetovë , Arta Haziri Nuhiu -Gjilan dhe Muhamed Bislimi – Preshevë, shkruan Titulli.com.

Ky festival kishte karakter garues ku morën pjesë 21 konkurrent nga komuna e Preshevës, Bujanocit si dhe Gjilanit ndërsa përzgjedhja është bërë pas audicioneve të mbajtura në muajin Maj.

Festivali “Gëzimi Ynë” është organizuar nën patronatin e shtëpisë së kulturës “Abdualla Krashnica” si dhe është mbështetur nga komuna e Preshevës.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE