Përfundojnë praktikën njëvjeçare 53 praktikantë

Përfundojnë praktikën njëvjeçare 53 praktikantë

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit kanë përfunduar praktikën njëvjeçare 53 kandidatë, të cilët kanë kryer punë vullnetare dhe pa pagesë.

Me rastin e përfundimit të praktikës, Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi dhe Administratorja, Florina Jerliu, kanë pritur në një takim, të cilët i kanë falënderuar të gjithë praktikantët për vullnetin dhe punën e palodhshme që kanë treguar për gjatë një viti.

Ata janë shprehur të kënaqur me angazhimin e tyre për gjatë një viti, duke i’u rikujtuar që njohuritë dhe eksperiencën që e kanë fituar, do t’iu shërbej në ndërtimin e një karriere të begatë në fushën e drejtësisë.

Të gjithë praktikantëve i’u janë lëshuar certifikata nga Gjykata Themelore e Gjilanit.

Ndërkohë, nga nesër pritet të fillojnë praktikën 35 praktikantë të rinjë, të cilët janë pranuar.

KOMENTE