Përfundojnë praktikën një vjeçare 41 praktikantë

Përfundojnë praktikën një vjeçare 41 praktikantë

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit kanë përfunduar praktikën njëvjeçare 41 kandidatë, të cilët kanë kryer punë vullnetare dhe pa pagesë.

Me rastin e përfundimit të praktikës, Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi, ka pritur në një takim, të cilët i ka falënderuar të gjithë praktikantët për vullnetin dhe punën e palodhshme që kanë treguar për gjatë një viti.

“Ne jemi të kënaqur me angazhimin e juaj për gjatë një viti në gjykatën tonë. Unë besoj se njohuritë dhe eksperienca e fituar këtu, do t’iu ndihmoj në ndërtimin e një karriere të begatë në fushën e drejtësisë”, ka thënë kryetari Azizi.

Të gjithë praktikantëve në ditët në vazhdim do të i’u lëshohen certifikata nga Gjykata Themelore e Gjilanit.

Gjithashtu pritet që së shpejti të hapet konkursi, për pranimin e praktikantëve të rinjë.

KOMENTE