Përfundoi turniri në futboll për nderë të Ditës Çlirimit të Kamenicës

Përfundoi turniri në futboll për nderë të Ditës Çlirimit të Kamenicës

Nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Kamenicës, Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kishte përgatitur një program të pasur festiv, për nderë të Ditës së Çlirimit të Komunën.

Në palestrën sportive u luajt finalja e turnirit në futboll të vogël, ku në finale janë ndeshur dy ekipet më të mira të këtij turniri :” Bufi” dhe “Zajqeci”.

Shikuesit parën rastin ti shohin 10 gola dhe një lojë shumë ë dinamike dhe atraktive. “Bufi” fitoi me rezultat 6-4 ndaj “Zajqecit”.

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit “kishte para edhe ndarjen e shpërblimeve dhe kupën e finales .Të cilat i ndau Kryetari i Komunës dhe stafi i kësaj drejtorie.

KOMENTE