Përfitojnë 135 fermerëfotoilustrim

Përfitojnë 135 fermerë

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, pas thirrjes publike për aplikim në projektin “Mekanizëm Bujqësor”, ka shpallur listën e përfituesve dhe për këtë ka dalë me njoftim për fermerët e Komunës së Kamenicës.

Vlera e këtij projekti është mbi 48 mijë euro, ku kanë përfituar 135 fermerë.

Në linkun më poshtë mund të gjeni listën e përfituesve:

https://kk.rks-gov.net/kamenice/inc/uploads/sites/17/2020/12/SKANIM-Lista-e-perfituesve-zyrja-e-informimit-08.12.2020.-2.pdf

KOMENTE