Përfaqësuesit e Reprezentacionit të Kosovës në Skijim pjesëmarrës në Kampionatin Botëror Cortina d’Ampezzo 2021

Përfaqësuesit e Reprezentacionit të Kosovës në Skijim pjesëmarrës në Kampionatin Botëror Cortina d’Ampezzo 2021

Përfaqësuesit e Reprezentacionit të Kosovës në Skijim u nisën për ta përfaqësuar Kosovën në Kampionatin Botëror Cortina d’Ampezzo 2021 që do të zhvillohet në Itali.

NJOFTIMI I PLOTË:

Përfaqësuesit e Reprezentacionit të Kosovës në Skijim u nisën për ta përfaqësuar Kosovën në Kampionatin Botëror Cortina d’Ampezzo 2021 që do të zhvillohet në Itali.

Republikën e Kosovës do ta përfaqësojnë Arbi Pupovci, Fiona Rusta dhe Albin Tahiri të udhëhequr nga Selektori z.Agim Pupovci. Udhëheqës i rrugës është Prof.Bujar Turjaka ndërsa doktor i ekipës Dr. Shyqri Mema.

FSK ju uron rrugë të mbarë dhe paraqitje të suksesshme në këtë kampionat, njofton Federata Skitare e Kosovës. /2LONLINE.com/

KOMENTE