Përfaqësue nga Këshilli Evropës qëndruan në Bujanoc

Përfaqësue nga Këshilli Evropës qëndruan në Bujanoc

Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan në Bujanoc dher zhvilluan takim me kryetarin e komunës Shaip Kamberi.

“Temë e takimit ishte (mos)realizimi i Konventës kornizë të Këshillit të Evropës dhe të drejtave të shqiptarëve në Luginë të Preshevës”, thuhet në njoftimin e komunës.

Ai theksoi se participimi adekuat i shqiptarëve në institucionet republikane, gjyqësori dhe njohja e diplomave të Kosovës, temë kryesore në takim.

Titulli.com

KOMENTE