Për shkak të punimeve në qendër, konsumatorëve të disa rrugëve do t’iu ndalet uji

Për shkak të punimeve në qendër, konsumatorëve të disa rrugëve do t’iu ndalet uji

Për shkak të punimeve të planifikuara në Qendër të Gjilanit, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë, ditë e hënë, me datë 10 gusht 2020, prej orës 08:00, në disa zona të shërbimit”, njofton Kompania Rajonale për Ujë “Hidromorava”, Gjilan, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Ja njoftimi i plotë:
:
KRU “HIDROMORAVA” SH.A. GJILAN

NJOFTIM

Të nderuar konsumatorë!

Ju njoftojmë se për shkak të punimeve të planifikuara në Qendër të Gjilanit, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë, ditë e hënë, me datë 10 gusht 2020, prej orës 08:00, në këto zona të shërbimit:
– Rr. Esat Berisha,
– Rr. Mulla Idrizi,
– Rr. Xhevat Ajvazi.

Arsyeja e ndërprerjes është ndrrimi i gypit kryesor në qendër, i cili është shumë i vjeter dhe material AC, dhe do të zëvendësohet me gyp të ri.

Kompania do të ju mbajë të informuar për ecurinë e punëve.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni:

Tel:044983071, fix:0280326980,

Kujdestaria inaktive :044719813.

Ju faleminderit!

KOMENTE