Për pastrimin e borës pritet të intervenohet edhe sot

Për pastrimin e borës pritet të intervenohet edhe sot

Mëngjesi i sotëm ka gjetur të hapura të gjitha rrugët kryesore të Komunës së Kamenicës, thuhet në njoftimin e komunës.

Falë angazhimit dhe punës së palodhshme të kompanisë së kontraktuar, Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Ambient dhe Inspektorat, Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, dhe Ministrisë së Infrastrukturës.

Gjatë ditës së sotme kompania kontraktuese bashkë me ekipet e tjera do të ndërhyj në këto lokalitete:
Busavatë në Lagjen Prokurogja, Tërstenë, Lisockë, Krinidell, Marocë dhe Karaqevë.

Lusim të gjithë qytetarët të tregojnë mirëkuptim, thuhet në fund të njoftimit!

KOMENTE