Për para lënë Kosovën në ditën e pavarësisë

Për para lënë Kosovën në ditën e pavarësisë

Shumë këngëtar/e të estradës sonë, sot në ditëlindjen e pavarësisë së Kosovës, zgjedhën që të përformojnë jashtë vendit, kështu dukë lenë qytetet e Kosovës të festojnë pa këngën e tyre.

Sigurisht që vendimi i tyre erdhi sepse, jashtë Kosovës këndojnë për bashkatdhetaret dhe fitimi është më i madh, shkruan GazetaBlic.

Ndër këta këngëtar që sonte nuk përformojnë në Kosovë për ditëlindjen e pavarësisë së Kosovës janë:

Arian Agushi-Gold Ag, Genc Prelvukaj, Teuta Selimi, Big Mama, Mahmut Ferati, Gjyste Vulaj, Getinjo, Dhurata Dora, Sinan Hoxha, Enis Bytyqi, Samanta.

Burimi: BLIC

KOMENTE