Për një  fushatë të dinjitetshme dhe  zgjedhje demokratike

Për një fushatë të dinjitetshme dhe zgjedhje demokratike

Vendi ynë po i hyn edhe një procesi të rëndësishëm demokratik-zgjedhjen e kryetarëve të  komunave dhe këshilltarëve komunalë.

Ky është rast i mirë që votuesit me vullnetin e vet të lirë të përcaktohen për përfaqësuesit e tyre, për katër vitet e ardhshme.

Qytetarët tanë gjithmonë kanë dëshmuar kulturë të lartë  kur bëhet fjalë për përqafimin dhe  respektimin e demokracisë. Kjo  vlerë e pakontestueshme e popullit   të Kosovës, meriton respekt e mirënjohje pafund.

I bëj thirrje spektrit politik dhe të gjithë qytetarëve  të komunës sonë për një fushatë zgjedhore të dinjitetshme, e cila do t’iu paraprijë zgjedhjeve të lira e demokratike.

Duke qenë se jemi në rrethana jo të zakonshme, shkaku i Pandemisë me Virusin SARS-Cov-2,  ju lus për maturi dhe vëmendje të shtuar, në mënyrë që të ruajmë shëndetin e secilit.

Të  kontribuojmë të gjithë për fushatë të denjë e zgjedhje  me standarde të larta!

Urime  dhe suksese!

Me respekt,                                

Kryetari i Komunës së Vitisë           

Sokol Haliti

KOMENTE