Për mosrespektim të masave për lëvizje, arrestohen nëntë persona

Për mosrespektim të masave për lëvizje, arrestohen nëntë persona

Sipas autoriteteve policore, në 24 orët e fundit, në vendin tonë,  Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar nëntë persona.

Është arrestuar një person në Prishtinë, tre në Gjilan, tre në Prizren dhe dy në Mitrovicën Jugore.

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

 

KOMENTE