Pensionistët me Albanin (VIDEO)

Pensionistët me Albanin.

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE