Pëlcet gypi, shkakton telashe në furnizim të qytetarëve me ujë të pijes

Pëlcet gypi, shkakton telashe në furnizim të qytetarëve me ujë të pijes

Drejtues të Drejtorisë për Shërbime Publike, Ambient dhe Inspektorat, të Komunës së Kamenicës kanë bërë me dije se sot furnizimi i qytetit të Kamenicës me ujë të pijshëm është destabilizuar, si rrjedhojë e pëlcitjes së gypit transmetues të ujit Fi- 200 AC.

Sipas drejtorit të kësaj drejtorie, Ramadan Basha, ekipet e mirëmbajtjes janë duke punuar për sanimin e defektit dhe se shumë shpejt furnizimi me ujë të pijshëm do të jetë funksional.

“Lusim qytetarët për mirëkuptim dhe durim deri në sanimin e defektit”, ka thënë Basha.

KOMENTE