PDK: “Shiu nuk i ndalë banorët e nëndegëve I dhe II, mbështetje masive për Kryeministrin Kadri Veseli”

PDK: “Shiu nuk i ndalë banorët e nëndegëve I dhe II, mbështetje masive për Kryeministrin Kadri Veseli”

Shiu nuk i ndalë banorët e nëndegëve I dhe II, mbështetje masive për Kryeministrin Kadri Veseli.

Sot është mbajtur tubimi mobilizues me banorët e nëndegëve I dhe II.

Propaganda e politikanëve folklorik nuk do ta ndalë Kosovën drejtë prosperimit e as nuk do ta kthejë Kosovën mbrapa drejtë izolimit.

Qytetarët kanë vendosur fuqishëm tashmë.

Kadri Veseli do të jetë Kryeministër! Për ndryshime rrënjësore pozitive!

PDK, Dega në Gjilan

KOMENTE