PDK: Punëtorët e QKMF në Gjilan që 6 muaj pa paga

PDK: Punëtorët e QKMF në Gjilan që 6 muaj pa paga

Ka më tepër se gjashtë muaj që punëtorët shëndetësor të pranuar në QKMF përmes projektit të Caritas-Kosova për përkujdesin shtëpiak, nuk janë paguar”, ka thënë në një reagim, kryetari i Komisionit për Shëndetësi i Degës së PDK, në Gjilan, Dr.Enver Murtezi.

Ai tha se në këtë konkurs janë pranuar edhe staf tjetër si mjekë, stomatolog dhe staf tjetër profesional dhe jo profesional.

kadrizeka e sponzorizuar

Murtezi ka thënë se edhe më herët PDK-ja ka tërhequr vërejtjen se punëtorët e pranuar paguhen më pak se punëtoret tjerë dhe kanë pasur vonesa në pagesa.

“Tani kur kjo vonesë ka kaluar çdo kufi, i bëjmë thirrje Kryetarit të Komunës, z. Lutfi Haziri, që sa më parë të sigurohen fonde që punëtorët shëndetësor të paguhen për punën e tyre, dhe mjaftë më me këtë “dietë” në kurriz të mantilbardhëve”, ka thënë Enver Murtezi, kryetari i Komisionit për Shëndetësi i Degës së PDK, në Gjilan .

KOMENTE