PDK: Mobilizimi i jashtëzakonshëm vazhdon

PDK: Mobilizimi i jashtëzakonshëm vazhdon

Mobilizimi i jashtëzakonshëm vazhdon.

Tek lagja e Muhaxherëve në Livoç të Ulët, kandidatët për deputet marrin mbështetje të plotë drejtë fitores së datës 6 tetor.

Banorët vazhdimisht kanë dëshmuar me punë dhe përkushtim se i qëndrojnë besnik vizionit të PDK-së dhe Kryeministrit Kadri Veseli.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1✅
e sponsorizuar

KOMENTE