PDK mbetet adresa e vetme e qytetarëve për ndryshime pozitive dhe zhvillim

PDK mbetet adresa e vetme e qytetarëve për ndryshime pozitive dhe zhvillim

PDK ka dëshmuar se është parti e cila u mundëson dhe u krijon hapësirë qytetarëve, pa dallim, të cilët kanë vullnet dhe energji të punojnë në interes të qytetarëve përgjithësisht.

Nga sot, PDK-së së Gjilanit iu bashkua edhe zonjusha e nderuar, studentja e dalluar – Ibadete Salihu, e cila deri më tani ka qenë pjesë e Vetëvendosjes.

Mirëseardhje i uruan dy kandidatët për deputet z. Zenun Pajaziti, kryetar i Degë, dhe znj. Leonora Morina Bunjaku, të cilët e falenderuan për besimin e dhënë.

*Hapësirë e sponsorizuar – Zgjedhjet Nacionale 2017

KOMENTE