PDK: Lutfi Haziri, nga presioni i disfatës, po bënë presion në Vendvotim në Llashticë

PDK: Lutfi Haziri, nga presioni i disfatës, po bënë presion në Vendvotim në Llashticë

Jo në vendvotim, po edhe në kuti votimi po të hyjë, Luta tashmë ka mbaruar!

Udhëheqja më e lartë e LDK-së në krye me kryetarin Lufti Haziri, dhe kandidatët e saj për deputet Lirije Kajtazi dhe Imet Rrahmani gati për gjysmëm ore, janë sjellë vërdallë nëpër oborrin e shkollës fillore “Esat Berisha” në Llashticë, ku edhe është Qendra e Votimit, me qëllim ndikimi tek votuesit.

Ne jemi të hapur, ndaj, jo në oborr, po edhe në kuti votimi po të hyjë Luta, ai ka mbaruar sepse, rivali jonë tashmë është Vetëvendosja. Luta dhe LDK-ja e tij, e kanë një problem, ngase, duke qenë e treta, duhet ta thej besën që e kanë dhënë për të mos hyrë në koalicion qeverisës me PDK-në.

Mirë që synimet e tij kanë qenë për finale, por ja që LDK po mbetet në gjysmëfinale ( vendi i tretë), thuhet në reagimin e PDK-së.

KOMENTE