PDK ka bërë Homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve

/2L ONLINE/ – Në Ditën e Çlirimit të Gjilanit, Partia Demokratike e Kosovës në Gjilan, ka vazhduar agjendën e saj me aktivitete në shënim të kësaj ditë të rëndësishme.

Në nderim të sakrificës sublime të dëshmorëve të rënë për Liri e Çlirim, PDK në Gjilan ka bërë Homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gjilan.

Në këtë ditë Çlirimi të Gjilanit PDK ka shprehur respektin për të gjithë luftëtarët e të lavdishmes Ushtri Çlirimtare të Kosovës (UÇK), por edhe për të gjithë njerëzit e sakrificës kombëtare, sakrificë kjo që u kurorëzua me Lirinë dhe Çlirimin e vendit.

Partia Demokratike uron të gjithë qytetarët e Komunë së Gjilanit për Ditën e Çlirimit. /2L ONLINE/

KOMENTE